Печатна реклама

Предлагаме Ви широк диапазон от идеи и различни видове рекламни материали, за достойното представяне на вашия бизнес: визитки, покани, флаери, брошури, календари, плакати, менюта, каталози, етикети, папки .... Всичко се изпълнява в малки и големи тиражи, на обикновени и необикновени релефни и ефектни хартии и картони, с различни структури и дебелини.

Сувенири

Рекламните подаръци винаги са били показател за престиж и стабилност на всяка фирма. Те са знак на особено внимание и уважение. Поставянето на фирменото лого върху Вашите рекламни материали ще остане в съзнанието на клиентите и партньорите ви, както и ще допринесе за положителното отношение и имидж на компанията Ви. Ние ще Ви предложим голям асортимент от рекламни сувенири по каталог - масови, луксозни, индивидуални сувенири. Надписването им става посредством сито печат, тампонен печат, лазерно и механично гравиране, топъл печат, преге. Изработваме и различни видове часовници, сувенири с нестандартни форми и размери, награди и плакети със стандартни и нестандартни визии, гравирани табелки от двуслойна пластмаса и дърво, релефни букви и номерца - всичко според желанието на клиента.

Надписване на химикали, запалки, ключодържатели, визитници и други сувенири Гравирани луксозни баджове  със сменяеми имена от двуслойна пластмаса с магнит Гравирани табелки за врати
Пролет Лято Есен Зима